image

دهان خشک

بوی بد دهان هم در تجارت و هم در زندگی شخصی ما یک معامله شکن است. و در حالی که خوشبوکننده‌ها یا آب نبات‌ها آن را پنهان می‌کنند، مشکل اصلی را درمان نمی‌کنند…

بنابراین، مهمتر از همه، بوی بد دهان ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است. این شامل خوابیدن با دهان باز در شب است. این باعث خشکی دهان می شود و باکتری ها در آنجا شروع به رشد کرده و باعث ایجاد آن بوی می شوند…

بوی بد دهان نام پزشکی «هالیتوزیس» دارد. این نوع شرایط می تواند ناشی از عادات بهداشتی نامناسب دهان و دندان باشد. همچنین ممکن است نشانه ای از سایر مشکلات سلامتی باشد. آنچه می خورید می تواند باعث پیشرفت سریع این بیماری شود. بنابراین میزان سالم بودن منوی غذایی شما به طور مستقیم با مشکلات بهداشت دهان و دندان مرتبط است.

بنابراین، چگونه رژیم غذایی و انتخاب غذاهای شما بر بوی نفس شما تأثیر می گذارد؟

اساساً، هر چیزی که مصرف می کنید شروع به تجزیه شدن به قسمت هایی در دهان شما می کند. همانطور که ظروف هضم و جذب سیستم خون می شوند، غذاها در نهایت به ریه های شما منتقل می شوند. سپس در نفس شما آشکار می شود. این امر در مورد غذاهایی با بوی قوی (مانند سیر یا پیاز) بیشتر صادق است. سپس مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، حتی دهانشویه و سایر مایعات خوشبو کننده نفس اضافی است. آنها فقط آن نوع بو را به طور موقت پنهان می کنند. تا زمانی که غذاها به طور کامل از بدن شما عبور نکنند، بو به طور کامل از بین نمی رود…

قند فراوان چقدر برای سلامت دندان های شما مضر است؟

کدام عادات بد بهداشت دهان منجر به بوی بد دهان می شود؟

ابتدا از خود بپرسید آیا به طور منظم از روال های بهداشتی اولیه دهان پیروی می کنید؟ البته این شامل موارد ضروری صبحگاهی مانند مسواک زدن دو بار در روز می شود. به خاطر داشته باشید که هر مسواک زدن باید حداقل 5 دقیقه طول بکشد. به این محدود نمی شود. استفاده از نخ دندان بعد از هر وعده غذایی نیز به شدت توصیه می شود. زیرا وقتی غذا می خورید و این روش ها را رعایت نمی کنید، ذرات غذا در دهان شما باقی می ماند. بین دندان ها، روی لثه و زبان گیر می کنند. سپس پوسیده می شود و در آنجا جذب می شود و باعث رشد باکتری های مختلف دهان می شود. همه اینها منجر به بوی بد دهان می شود. دهانشویه های آنتی باکتریال، به جای خوشبوکننده های ساده، ممکن است در اینجا کمک بزرگی باشند.

با جایگزین کردن آن با رایحه ای خوشبو به سادگی بو را پنهان نمی کند. این دهانشویه های آنتی باکتریال در نهایت با باکتری ها مبارزه کرده و از دهان شما خارج می شود. و همچنین دندان ها، لثه ها و زبان.


برای اضافه کردن به آن، باید مراقب دندان های مصنوعی خود باشید، در صورت وجود. آنها به شدت در برابر باکتری های ایجاد کننده بو آسیب پذیر هستند. اگر دندان مصنوعی به درستی و مهمتر از آن به طور منظم تمیز نشود، با باکتری های نامرئی پوشیده می شود. این باعث ایجاد بوی بد خواهد شد که برای همه افراد اطراف آشکار خواهد بود. همچنین هیچ راهی بهتر از سیگار کشیدن یا جویدن تنباکو برای به خطر انداختن بهداشت و سلامت دهان و دندان شما وجود ندارد. این کار علاوه بر تحریک لثه های حساس و زرد شدن دندان ها، باعث رشد باکتری ها می شود. بویی هم اضافه میکنه…

آیا مشکلات سلامتی خاصی وجود دارد که با بوی بد دهان مرتبط باشد؟

بیماری پریودنتال ممکن است یکی از دلایل اصلی بوی بد دهان باشد. بنابراین اگر بو و طعم ناخوشایند در دهان شما یک مشکل ماندگار است، بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید. به طور خاص در مورد این که آیا شما بیماری پریودنتال دارید یا خیر. بیماری لثه به دلیل ظاهر شدن پلاک روی دندان ها ایجاد می شود. باکتری ها باعث تشکیل سموم می شوند که لثه و مینای دندان را تحریک می کنند. اگر چنین بیماری لثه ای بدون هیچ درمانی ادامه یابد، می تواند به لثه و استخوان فک آسیب برساند. سایر علل دندانی بوی بد دهان عبارتند از: وسایل نامناسب دندانپزشکی، عفونت های مخمری دهان و دندان ها..


وضعیت پزشکی خشکی دهان (که خشکی دهان نیز نامیده می شود) نیز می تواند باعث ایجاد بوی بد شود. بزاق برای مرطوب کردن دهان ضروری است. اسیدهای تولید شده توسط پلاک را خنثی می کند و سلول های مرده را از زبان، لثه ها و داخل گونه ها دور می کند. اگر این سلول ها برداشته نشوند، شروع به پوسیدگی می کنند و می توانند باعث بوی بد دهان شوند. خشکی دهان ممکن است یکی از عوارض جانبی داروهای مختلف باشد. همچنین مشکلات غدد بزاقی یا تنفس با دهان باز می تواند یک علت اضافی باشد. بسیاری از بیماری ها و بیماری های عمومی دیگر ممکن است باعث بوی بد دهان شوند. در اینجا مواردی وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید: عفونت های دستگاه تنفسی مانند ذات الریه یا برونشیت، عفونت های مزمن سینوسی، چکه های بعد از بینی، دیابت، ریفلاکس مزمن اسید و مشکلات کبدی یا کلیوی….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *